Welke onderwerpen hadden jullie graag besproken gezien?
#1
Familiekunde Vlaanderen regio Brussel is volop bezig met het samenstellen van het programma voor de tweede helft van dit en volgend jaar.

Mochten er bepaalde onderwerpen zijn die jullie graag - eventueel opnieuw - aan bod zouden laten komen tijdens een uiteenzetting of cursus dan hadden wij dit graag van jullie gehoord.

Alle ideeën zijn welkom.
Antwoord
#2
Neem deel aan onze korte zomerenquête, laat weten wat u wilt, en win een boek.

Met onze korte zomerenquête horen we graag waar u interesse voor heeft. We maken ook van de gelegenheid gebruik om te vragen welke genealogische software u gebruikt.

Onder de deelnemers aan de enquête verloten we 5 exemplaren van het boek "Het ABC van de genealogie" van Johan Roelstraete (286 pagina's). Wil u kans maken om dit boek te winnen, vul dan uw voornaam, naam en e-mailadres in.

De enquête invullen kan tot uiterlijk maandag 11 juli 2016. De winnaars van het boek worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Klik hier om deel te nemen aan de zomerenquête.

Alvast bedankt voor uw gewaardeerde medewerking!
Antwoord
#3
Op deze 11 juli, het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, werd de Zomerenquête van Familiekunde Brussel afgesloten. We danken alle deelnemers van harte voor hun suggesties. In totaal namen 60 personen aan de enquête deel. Daarvan waren er 52 die hun naam en e-mailadres invulden om kans te maken op een van de vijf exemplaren van het boek "Het ABC van de genealogie" van Johan Roelstraete.

Met de Zomerenquête wilde Familiekunde Brussel polsen naar uw genealogische interesses. Zo hopen we onze toekomstige activiteiten nog beter op uw wensen en noden af te stemmen. Alle suggesties worden de komende dagen verwerkt en besproken. We kunnen nu al zeggen dat er verschillende interessante voorstellen bij waren, zowel wat lezingen en workshops, als wat studiebezoeken betreft.

Zoals gezegd verloten we onder de deelnemers aan de enquête 5 exemplaren van het boek "Het ABC van de genealogie" van Johan Roelstraete. Uit de 52 deelnemers die hun naam en e-mailadres invulden heeft de spreekwoordelijke onschuldige kinderhand de volgende personen geloot:

1. C. Dagelinckx uit Oss (Noord-Brabant, Nederland);
2. F. Belis uit Sinaai (Oost-Vlaanderen);
3. J. Berteloot uit Menen (West-Vlaanderen);
4. E. Verstraelen uit Oudergem (Brussels Gewest);
5. W. Dedoncker uit Asse (Vlaams-Brabant).

De winnaars worden eerstdaags persoonlijk gecontacteerd en ontvangen hun boek dan binnenkort in de bus.

Het bestuur van Familiekunde Brussel vzw
Antwoord