2015-09-26 * Erfrechtelijke Genealogie
#1
Onderwerp: De erfrechtelijke genealoog, een bevoorrechte partner van notarissen en advocaten inzake erfopvolging.
Wanneer: zaterdag 26 september 2015
Waar: AMVB, Brussel
Organisator: Familiekunde Brussel

Meer informatie en inschrijven bij Familiekunde Brussel.
Voor een overzicht van al onze activiteiten kan je terecht op onze agenda.
Antwoord
#2
Het najaarsprogramma van Familiekunde Brussel heeft vorm gekregen. Zoals u zult merken is het aanbod weer heel divers. Vorming en ontmoetingskansen bieden aan al wie zijn familieverleden wil onderzoeken, dat is uiteindelijk de kerntaak van onze vereniging.

Voor onze activiteiten en voor persoonlijk genealogisch advies of begeleiding bij het opstellen van uw stamboom, kunt u elke laatste zaterdag van de maand terecht in ons documentatiecentrum in het AMVB, Arduinkaai 28 in 1000 Brussel. Maar we plannen ook weer twee bezoeken aan archieven gedurende de week. O.a. de reis per autocar naar Nord-Pas-de-Calais is niet te versmaden.

Schrijf snel in voor de activiteiten die u interesseren. Stel het niet uit tot morgen. Doe het nog vandaag!

Klik hier voor meer informatie en onze inschrijfformulieren:
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/sea...arch=fvbru
Antwoord
#3
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessie.
Aarzel niet om je in te schrijven.
Antwoord
#4
De op zaterdag 26 september a.s. geplande voordracht van het bureau Genealogie Decuyper over erfrechtelijke genealogie kan wegens plotse ziekte van de spreker (en een herstel van een aantal weken dat daarna volgt) helaas niet doorgaan. Gezien de specifieke aard van het onderwerp was het voor ons ook niet mogelijk om zo kort op voorhand een alternatief te vinden. Wij hopen op uw begrip in deze omstandigheden.

We hebben met Genealogie Decuyper afgesproken dat we het onderwerp erfrechtelijke genealogie opnieuw als voordracht inplannen zo gauw de spreker zijn normale bezigheden kan hervatten. We houden u op de hoogte.

Ten gevolge van de annulering van de voordracht over erfrechtelijke genealogie zal het documentatiecentrum van Familiekunde Brussel op zaterdag 26 september a.s. uitzonderlijk niet open zijn.
Antwoord