2015-10-13 * Archieven in Nord-pas-de-Calais
#1
Onderwerp: Onze jaarlijkse najaarsuitstap met Familiekunde Brussel per autocar gaat deze keer richting Nord-Pas-de-Calais in Noord-Frankrijk voor een bezoek aan de archieven van Dunkerque (Archives de la ville de Dunkerque).

Wanneer: dinsdag 13 oktober 2015
Waar: Noord-Frankrijk
Organisator: Familiekunde Brussel

Meer informatie en inschrijven bij Familiekunde Brussel.
Voor een overzicht van al onze activiteiten kan je terecht op onze agenda.
Antwoord
#2
Het najaarsprogramma van Familiekunde Brussel heeft vorm gekregen. Zoals u zult merken is het aanbod weer heel divers. Vorming en ontmoetingskansen bieden aan al wie zijn familieverleden wil onderzoeken, dat is uiteindelijk de kerntaak van onze vereniging.

Voor onze activiteiten en voor persoonlijk genealogisch advies of begeleiding bij het opstellen van uw stamboom, kunt u elke laatste zaterdag van de maand terecht in ons documentatiecentrum in het AMVB, Arduinkaai 28 in 1000 Brussel. Maar we plannen ook weer twee bezoeken aan archieven gedurende de week. O.a. de reis per autocar naar Nord-Pas-de-Calais is niet te versmaden.

Schrijf snel in voor de activiteiten die u interesseren. Stel het niet uit tot morgen. Doe het nog vandaag!

Klik hier voor meer informatie en onze inschrijfformulieren:
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/sea...arch=fvbru
Antwoord
#3
Van velen onder u kregen we het signaal dat de reis toch wel erg vroeg begint en dat u daardoor niet kunt deelnemen (vaak omdat u met het openbaar vervoer niet zo vroeg aan de opstapplaats in Brussel geraakt). Daaraan willen we graag tegemoet komen door het programma wat te wijzigen.

We voorzien een later vertrek, namelijk om 8.30 uur (in plaats van 7.30 uur). Het bezoek aan de archieven van Bailleul in de voormiddag komt hierdoor te vervallen, maar we proberen dit in de loop van volgend jaar te hernemen. In de voormiddag voorzien we na aankomst een korte alternatieve activiteit, alvorens te gaan lunchen. En in de namiddag blijft het bezoek aan de Archives de la ville de Dunkerque natuurlijk behouden.

We hopen dat deze wijziging van het programma u de gelegenheid geeft om mee te gaan. Meer details over de precieze aangepaste dagplanning maken we zo spoedig mogelijk bekend via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Ondertussen kan u al inschrijven via deze link.
Antwoord
#4
Het nieuwe programma ligt nu vast. We voorzien een later vertrek, namelijk om 8.30 uur (in plaats van 7.30 uur). In de voormiddag bezoeken we het maritieme museum Musée portuaire de Dunkerque met gids (in de deelnameprijs inbegrepen). Daarna gaan we lunchen. En in de namiddag blijft het bezoek aan de Archives de la ville de Dunkerque natuurlijk behouden.

We hopen dat deze wijziging van het programma voldoende interessant is om u op onze autocar te mogen begroeten. Alle verdere details leest u op onze website. Daar vindt u ook het inschrijvingsformulier. Zin om mee te gaan? Schrijf dan in. Doe het nog vandaag!
Antwoord