zoek gegevens oud tante
#1
Ik ben op zoek naar gegevens van Gertruda Josephina Henrietta Parren geb. 29 sept 1873, was mogelijk gehuwd met eene Smits, heeft gewoond Patriottenstraat 44 Berchem Antwerpen
Antwoord
#2
Wat wil je dan precies weten? Ze is geboren in Thorn in Nederland, ongehuwd naar België gekomen in 1895, heeft in Roermond gewoond, in Luik, in Antwerpen/Borgerhout. Ouders zijn Dominique Parren en Henriette Geeraerts beide in Thorn geboren. Heeft een zuster Anna Gertrude Marie Regine Parren geboren in Thorn 1877, ook naar België verhuisd.
Antwoord
#3
(11/09/2020, 20:29)Dahlqvist schreef: Wat wil je dan precies weten? Ze is geboren in Thorn in Nederland, ongehuwd naar België gekomen in 1895, heeft in Roermond gewoond, in Luik, in Antwerpen/Borgerhout. Ouders zijn Dominique Parren en Henriette Geeraerts beide in Thorn geboren. Heeft een zuster Anna Gertrude Marie Regine Parren geboren in Thorn 1877, ook naar België verhuisd.

Bedankt voor uw snelle reactie, maar deze gegevens waren mij bekend via emigratie akte, maar daarna ben ik het spoor bijster, ik zou willen weten of zij gehuwd was en met wie en of zij kinderen hadden, waar en wanneer overleden etc, 
groet Louis
Antwoord
#4
FamilySearch.org al geprobeerd?
Antwoord
#5
(12/09/2020, 09:56)Nand schreef: FamilySearch.org al geprobeerd?

ook al geprobeerd maar geen resultaat
Antwoord
#6
De bevolkingsregisters lijken mij alvast het beste spoor.  Dahlqvist heeft daar reeds een en ander uit kunnen halen.  Spijtig genoeg staan er slechts weinig registers on-line en nog minder bij onze Waalse broeders.  Je zal dus de gemeentebesturen moeten bezoeken of aanschrijven.  Vermits je een bloedband hebt zouden er geen problemen mogen zijn om die gegevens te bekomen.

Verder kan je ook nog de begrafenisgegevens nagaan.  Daarvoor moet je ofwel op de begraafplaats zelf zijn of moet je gaan aankloppen bij de curator in de gemeente.

Dan is er ook nog het goede oude telefoonboek.  Al eens in gezocht?

En verder ook nog Google natuurlijk.
Antwoord