2015-10-24 * Kijk-en-vergelijk Genealogische Software
#1
Onderwerp: “Welke genealogische software moet ik kiezen?” Het is een vraag die we als genealogische vereniging vaak krijgen. Een eenduidig antwoord is er niet. Het gamma aan dergelijke software is immers groot en divers. De ‘ideale’ software bestaat trouwens niet. Wel kan je op een aantal zaken letten bij de keuze van genealogische software.

Wanneer: zaterdag 24 oktober 2015
Waar: AMVB, Brussel
Organisator: Familiekunde Brussel

Opmerking: Om deze namiddag voor te bereiden, organiseren we een enquête over het gebruik van genealogische software. Graag nodigen we je uit om deze enquête in te vullen.

Meer informatie en inschrijven bij Familiekunde Brussel.

Voor een overzicht van al onze activiteiten kan je terecht op onze agenda.
Antwoord
#2
Het najaarsprogramma van Familiekunde Brussel heeft vorm gekregen. Zoals u zult merken is het aanbod weer heel divers. Vorming en ontmoetingskansen bieden aan al wie zijn familieverleden wil onderzoeken, dat is uiteindelijk de kerntaak van onze vereniging.

Voor onze activiteiten en voor persoonlijk genealogisch advies of begeleiding bij het opstellen van uw stamboom, kunt u elke laatste zaterdag van de maand terecht in ons documentatiecentrum in het AMVB, Arduinkaai 28 in 1000 Brussel. Maar we plannen ook weer twee bezoeken aan archieven gedurende de week. O.a. de reis per autocar naar Nord-Pas-de-Calais is niet te versmaden.

Schrijf snel in voor de activiteiten die u interesseren. Stel het niet uit tot morgen. Doe het nog vandaag!

Klik hier voor meer informatie en onze inschrijfformulieren:
http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/sea...arch=fvbru
Antwoord
#3
Voor deze kijk-en-vergelijk sessie is het zeker niet de bedoeling om aan te geven wat nu de beste software is. Er zal wel geprobeerd worden een onderscheid te maken tussen basisvereisten en extra's die leuk-om-te-hebben zijn.
Antwoord